Flecha hacia arriba
El Gran Sorteig de l’Estiu! I 4 targetes regal valorades en 200€
Participa al Gran Sorteig de l’Estiu i emporta’t una de les 4 Targetes Regal de 50€ + Cashback disponibles al Club, amb marques com Airbnb, Zara, Cinesa, Media Markt…i moltes més! Sorteig vàlid fins el 31 d'agost de 2024.
Participa ara

Affinity Energia | Estalvia en la teva factura d'electricitat i gas
Et garantim estalvis significatius en la teva factura d'electricitat i gas mitjançant un assessorament personalitzat i seguiment constant del mercat energètic.
5% dte. + 5 anys d'assessorament

Dental | 52 tractaments sense cost i molts altres amb preus exclusius
1.900 clíniques dentals a Espanya t'ofereixen els preus més competitius en tractaments dentals. A més, la subscripció del primer any és gratuïta.
Primer any gratuït

MyInvestor | El nuevo concepto de Banco pensado para hacer crecer tus ahorros
Disfruta de una cuenta sin comisiones al 2,75% TAE* y accede a depósitos con condiciones exclusivas por ser miembro del club.
Condiciones preferentes

Wonderbox | Caixes d'experiències
Tria entre milers d'experiències i viu moments inoblidables amb qui tu vulguis. Podràs triar entre una àmplia varietat d'escapades, activitats d'aventura, experiències gastronòmiques, rurals, de benestar, etc.
Fins a 18% de dte.

MyInvestor | El nou concepte de Banc pensat per fer créixer els teus estalvis
Gaudeix d’un compte sense comissions al 2,75% TAE* i accedeix a dipòsits amb condicions exclusives per ser membre del Club.
Condicions preferents

Ruralka | Portal d'escapades d'hotel rural
Descobreix la bellesa de l'autèntic i explora l'encant del rural amb Ruralka. Aprofita't dels 10€ de descompte amb el codi “10ESCAPADA”!
10€ de dte.

Altafit GYM Club | Gimnasos de qualitat
Transforma la teva vida, dona-li al play als hàbits saludables i comença a sentir-te bé amb el mètode Altafit per a acompanyar-te en la cerca de la teva millor versió.
8% dte i matrícula gratuïta

TagTravelling | Ferris, apartaments, hotels...
Aprofita't de descomptes exclusius en ferris per a viatjar a les Illes Balears. També podràs trobar el teu hotel o apartament ideal!
Fins a un 50% de dte.

Samsung | 20% de dte. en els nous Galaxy Z Fold6 | Z Flip6
Emporta't els Galaxy Buds3 per 49,90€ amb el codi BUDS3X49 i aconsegueix gratis un any d'assegurança Samsung Care+. A més, si tries un dels colors exclusius, t'emportes una funda de regal.
Només a samsung.com

Sobre nosotros
Club Per Ser Tu Empreses és el nou portal d'avantatges exclusiu per als col·laboradors d'ERSM. Trobaràs segurs, descomptes en automoció, viatges, espectacles, activitats per a tota la família, i molt més. A més, les ofertes es van actualitzant periòdicament perquè sempre puguis trobar solució a les teves necessitats.
Logo