Flecha hacia arriba
Affinity Energia | Estalvia en la teva factura d'electricitat i gas
Et garantim estalvis significatius en la teva factura d'electricitat i gas mitjançant un assessorament personalitzat i seguiment constant del mercat energètic.
5% de dte. + 5 anys d'assessorament

HogarDental | 52 tractaments sense cost i molts altres amb preus exclusius
1.900 clíniques dentals a Espanya t'ofereixen els preus més competitius en tractaments dentals. A més, la subscripció del primer any és gratuïta.
Primer any gratuït

Wonderbox | Caixes d'experiències
Tria entre milers d'experiències i viu moments inoblidables amb qui tu vulguis. Podràs triar entre una àmplia varietat d'escapades, activitats d'aventura, experiències gastronòmiques, rurals, de benestar, etc.
Fins a 18% de dte.

Altafit GYM Club | Gimnasos de qualitat
Transforma la teva vida, dona-li al play als hàbits saludables i comença a sentir-te bé amb el mètode Altafit per a acompanyar-te en la cerca de la teva millor versió.
8% dte i matrícula gratuïta

TagTravelling | Ferris, apartaments, hotels...
Aprofita't de descomptes exclusius en ferris per a viatjar a les Illes Balears. També podràs trobar el teu hotel o apartament ideal!
Fins a un 50% de dte.

Samsung | Black Month
Només un dia de Black Friday? Millor un mes! Aconsegueix els teus productes preferits a preus increïbles. Només del 2 de novembre al 3 de desembre. Telèfons intel·ligents, tauletes, wearables, accessoris i molt més.
Fins a 45% de dte.

Altiservice | Forfaits para Saint-Lary y Font-Romeu Pyrénées 2000
Tanto si es tu primera vez como si buscas una excusa para volver a la nieve, Altiservice te permite pasar el día esquiando o salir a explorar lo que la montaña te ofrece.
Hasta 20% de dto.

Cepsa | StarRessa Direct
El millor aliat per treure el màxim rendiment als teus repostatges. Com més repostis, millor serà el teu descompte!
Fins a 12cts/litre de dte.

Galp | La teva app amb descomptes en gasoil o benzina
Descarrega't Mundo Galp i porta un QR en el teu mòbil. Amb ell, obtindràs un descompte immediat de 10 cts/litre en cada proveïment de carburant.
10 cts/litre de dte.

Punt i apart | El llibre que desitges, a només un clic
La teva llibreria online, on podràs trobar els llibres que desitgis llegir. Enviaments a domicili i preus exclusius.
Sobre nosotros
Club Per Ser Tu Empreses és el nou portal d'avantatges exclusiu per als col·laboradors d'ERSM. Trobaràs segurs, descomptes en automoció, viatges, espectacles, activitats per a tota la família, i molt més. A més, les ofertes es van actualitzant periòdicament perquè sempre puguis trobar solució a les teves necessitats.
Logo